Мазилка от таван на спортна зала падна по време на тренировка на деца

0
Кметът на Плевен: За 10 години да си бяха махнали паяжините, на които може да се обесиш
Кметът на Плевен: За 10 години да си бяха махнали паяжините, на които може да се обесиш Видео: NOVA

Кметът на Плевен: За 10 години да си бяха махнали паяжините, на които може да се обесиш

Мазилка от таван на общинска спортна зала в Плевен се срути по време на тренировка на деца. За щастие няма пострадали. Родителите, които ни сигнализираха, твърдят, че децата им спортуват на студено и при лоши условия. Сградата беше запечатана.

Галя Пърлийска е треньор на клуба по акробатика, който провежда тренировките си в залата. И тя, и родители по дават сигнал за падналата мазилка. Казва, че проблемът бил от много години, а в тренировките участвали около 50 деца, предаде NOVA.

Веднага след инцидента сградата беше запечатана по нареждане на кмета на Плевен Георг Спартански. „Тази зала ще бъде отворена тогава, когато бъдат извършени всички неща, които Комисия установи”, категоричен беше градоначалникът. По думите му 10-годипшните договори на трите клуба – по акробатика, батут и художествена гимнастика, изтичат през пролетта. „Не са правили ремонтни дейности. Залата им е давана с решение на Общинския съвет по 7 ст. на кв. метър. За 10 години трябва да могат да си чистят поне паяжините. Има паяжини, на които можеш да се обесиш”, коментира още Спартански. Той обаче обеща да съдейства на клубовете да провеждат тренировките си на друго място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари