Мъже нападнаха ученик в ОУ „Олимпи Панов“

4
Отправили са му закана за саморазправа и са му ударили шамар
Отправили са му закана за саморазправа и са му ударили шамар Снимка: Shutterstock / архив

Отправили са му закана за саморазправа и са му ударили шамар

Опит за саморазправа с 13-годишно момче в Русе.

Вчера, 11 април, във Второ РУ - Русе е получено заявление от жена, която е съобщила за опит за саморазправа с 13-годишния ѝ син.

Според жената, около 10:30 часа двама мъже са влезли в кабинет на ОУ "Олимпи Панов" в Русе и са се опитали да се саморазправят с момчето. Те са му ударили шамар и са му отправили заплахи.

Причината за конфликта е скандал, възникнал час по-рано извън училището - до блок в близост до него, между 13-годишното момче и друг 12-годишен ученик, роднина на двамата мъже.

Случаят е документиран и е започната проверка по описа на Второ РУ.

Предприети са незабавни действия от страна на полицията и двамата мъже на възраст 52 и 34 г. са установени, задържани и отведени в районното управление за документиране на случая, като работата по изясняването му продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    18
    Lora RC
    Много ниско ниво в Тази Снежанка,даскалите доста пьрвобитни и прости,има и лелки,които са циганки или туркини,особено една едно изречение не може да построи правилно,как може да наемат такива боклуци,и те ще се грижат за децата ни??Безобразие,,безхаберие,явно директора не е на мястото си,не става,не се справя... вероятно е от мафията Герб???
  • 2
    17
    Да посторя!
    Исках да посторя, че съм миризлзлив травестит и събирам пари за операция за смяна на пола! Затова пиша някакви малоумщини, ама за това ми плащат от депесе...
  • 4
    16
    Stenliдо 12
    Даваха,тази в Снежанка ,е корумпирана,иска си рушвети,много льже,а бе циганка от Ямбол,затова взема циганки и мангалки,лика прилика са си...боклуци от Герб,но има видов ден...
  • 3
    15
    до 14
    Прав си, беше 34 , а не 36 хиляди. И аз съм давал караул там, ама вишки нямаше, камо ли остъклени ( 1982-3 г.) . Помня обаче едни големи плъхове, каквито повече никога не съм виждал.:)
  • 1
    14
    До № 4 и № 5:
    И двамата сте в грешка! ДИСЦИП-ът в Плевен беше под. 34 000! Като школник в НШЗО „Хр. Ботев“ (1990 - 1991) съм давал въоръжен караул там и затова съм сигурен в номерацията! Там и четирите вишки, на които стояха караулните бяха остъклени (баси лукса!), за да не им духа вятъра! Еееех, спомени!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари