След нападението над ученик в ОУ "Олимпи Панов": Родители твърдят, че това е инцидент

0
Двама мъже нахлуха в русенското училище, за да се саморазправят с 13-годишно дете
Двама мъже нахлуха в русенското училище, за да се саморазправят с 13-годишно дете Снимка: БНТ

Двама мъже нахлуха в русенското училище, за да се саморазправят с 13-годишно дете

Причината е спречкване с тяхно роднинско дете на 12 години пред един от блоковете в близост до училището. Мъжете на 52 и 34 години, се възползвали от момента, в който охранителят е бил ангажиран в другия край на сградата, и влезли необезпокоявани.

Майката на удареното дете е подала жалба в полицията. Мъжете са задържани за разпит. Ръководството на училището и РУО - Русе отказаха коментар по случая. Родители коментираха, че досега не е имало подобни инциденти в училище "Олимпи Панов" в крайдунавския град и са изненадани от случилото се.

"Не е редно, как? Има си учители, има си директор, към когото трябва да се обърнем. Саморазправа? Нали на това учим децата си, не е редно", каза Николета Никифорова –родител пред БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Stenli
    Само така,бой ще ги оправи,и учениците и тъпите даскали,и в градини и в училища, масово са мьрзеливи и прости,едни дебели лелки се търкалят с огромни гьзове,грозна картинка,да ти се повръща от тях,и това били даскали,особено в Снежанка,само дебелогьзи даскали!То го мьрзи да се мрьдне!
  • 10
    1
    ясно е
    че чаветата ви не стават и им требе яко бой,ама пък тея чичковци и двамина да ходят да плашат с бой чуждо ДЕТЕ ,за някой дреболия ,не отиваме на добре
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари