Мъжът в рокля от Русе: Чувствам се огорчен и обиден от реакцията на хората

63
Станимир знае пет езика и се надява скоро да си намери работа в Родопите, защото иска да живее в планината, а не в родния Русе
Станимир знае пет езика и се надява скоро да си намери работа в Родопите, защото иска да живее в планината, а не в родния Русе Видео: Bulgaria ON AIR

Мъжът от Русе всява страх сред хората в Смолян, Мадан и Рудозем

Живее в колата си край село Равнища, разкрива Bulgaria ON AIR

Знае, че негови снимки обикалят социалните мрежи, че хората го наричат психопат, убиец, изнасилвач, вещер. Разбрал го от полицията, която заради сигнали на изплашени хора го проверявала няколко пъти.

„Аз да съм убиец? На тях им приличам на убиец? Човек, облечен така, е убиец, така ли? Аз още не съм срещал такъв!”, коментира той пред камерата на 

По повод твърденията, че е изнасилил поне 15 жени, той заяви: „Не зная дали ще повярват, но досега с жена не съм бил! Как мога да бъда с жена, след като се обличам така? Някакъв ужас! Аз съм за тях някакво чудовище, така са ме описали. Чувствам се огорчен, обиден”.

От полицията също установяват, че Станимир от Русе не е нарушил нито един закон и не е освидетелстван психически. Травми и притеснения обаче му нанасят родопчани, които го смятат за опасен и се опитвали да се саморазправят с него. „Изместих се на друго място, пак дойдоха. Имах чувството, че ме следят от сателит! В България не ми се беше случвало."

Предполага, че проблемът е в роклята. „Защото са консервативни”.

Казва, че е обикалял улиците, облечен с женски дрехи, за да експериментира. „Исках да направя един експеримент между Западна Европа и България, каква е разликата. И се оказа, че разликата е огромна в полза на Западна Европа".

Със сълзи на очи той признава, че някои хора са му създали голяма болка. „Не си дават сметка какво се причиниха”.

Дошъл в Родопите, защото му описвали местните като гостоприемни хора. „За мен все още са гостоприемни хора, за мен са най-гостоприемните гора в България”.

Младежи, дошли да го линчуват, след разговор с него, стават приятели. Дори му донесли пари.

Сега Станимир казва, че има много приятели в Родопите. Надява се с петте езика, които знае, скоро да си намери работа и да изкара зимата в Смолянско.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Две блондинки:
- Миме, правих тест за бременност!
- И кво трудни ли бяха въпросите?

Харесай Дунавмост във Фейсбук