Мъжът и тийнейджърът, обвинени в изнасилване на 21-годишна в Пловдив, поискаха да излязат от ареста

0
Окръжният съд не ги пусна на свобода
Окръжният съд не ги пусна на свобода Снимка: Никола Михайлов / 24 часа

Окръжният съд не ги пусна на свобода

25-годишният Румен М. и Денис В., на 16 г., обвинени в изнасилването на млада жена в Пловдив, направиха неуспешен опит да излязат от ареста. Вчера те обжалваха наложените им мерки за неотклонение "задържане под стража", но Окръжният съд не ги пусна на свобода, съобщи 24 часа.

Според прокуратурата двамата се запознали с 21-годишна жена на 19 февруари чрез свои познати и в късните часове я заплашили и принудили да се съвкупи с тях в апартамент.

Те бяха задържани, а по искане на прокуратурата районните магистрати ги оставиха в ареста. Окръжният съд в Пловдив потвърди мерките им за неотклонение. По искане на защитата заседанието протече при закрити врати, тъй като единият обвиняем е непълнолетен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    ?!?!
    16-годишен???! На новината за Ивана е постановена проверка в училище за нея, а този хубостник няма ли да го проверят какъв ученик е в училище? И защо му крият лицето? Защо не се говори повече за това? 16-годишен!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари