Мъж заплаши жена си с резачка при семеен скандал в село Бенковски

0
37-годишният мъж е задържан след проявена агресия и спрямо полицейски служители
37-годишният мъж е задържан след проявена агресия и спрямо полицейски служители

37-годишният мъж е задържан след проявена агресия и спрямо полицейски служители

За проявена агресия и отправени заплахи в условията на домашно насилие, в Районното управление в Кирково е задържан 37-годишен мъж, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР в Кърджали.

След употреба на алкохол, снощи (13 февруари) около 19:30 часа в дома си в село Бенковски мъжът предизвикал скандал и се заканил на жената, с която живее на семейни начала, като използвал резачка. На място е бил изпратен полицейски автопатрул. Местният жител насочил агресията си към униформените служители, в следствие на което е бил задържан. Резачката е иззета и по случая е започната проверка по текстове на Наказателния кодекс за отправени закани в условията на домашно насилие.

Това е пореден подобен случай в рамките на дни в региона. Припомняме ви, че на 8 февруари в Крумовград бе задържан 41-годишен мъж. Той бе отправил закани за убийство към съпругата си, след като по-рано същия ден, след намесата на полицията и внесени документи от потърпевшата в съда, бе издадена заповед за защита от домашно насилие.

През 2023 г. в област Кърджали е работено по 81 преписки за домашно насилие. В повечето случаи извършителите са с нисък социален статус. Често пъти този вид деяния са извършени след употреба на алкохол, сочи анализът на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари