Осъдиха домашен насилник от Асеновград

1
Мъжът е тормозел съпругата си и дори се заканил, че ще я убие
Мъжът е тормозел съпругата си и дори се заканил, че ще я убие

Мъжът е тормозел съпругата си и дори се заканил, че ще я убие

Строителен работник от Асеновград се озова в ареста, след като превърна живота на съпругата си в кошмар. Мъжът, който работил на частно по строежи, без трудов договор, тормозил жена си и ѝ посягал. Дори ѝ се заканил, че ще я убие.

Съпругата, станала обект на домашно насилие, подала сигнал в полицията и насилникът бил прибран в ареста. Първоначално бил с наложена мярка "задържане под стража". Успял обаче да сключи споразумение с прокуратурата за по-леко наказание. Пред магистратите се признал за виновен и се отказал от съдебното разглеждане на делото по общия ред, информира "Марица".

Съдът одобрил споразумението, според което му се налага наказание "пробация". То включва задължителна регистрация по настоящ адрес в рамките на година и половина с явяване и подписване, както и задължителни срещи с пробационен служител за същия период от време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    Олееее
    Плашите Генча с ножката.Какво споразумение,какви пет лева?Докато тези насилници не влязат за дълго в затвора и разбира се "необходина терапия",няма да спрат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари