Мъж запали колата на жена си във Вършец

0
Между двамата имало голям скандал
Между двамата имало голям скандал Снимка: TVnews-Hessen

Между двамата имало голям скандал

Вчера на телефон 112 е бил получен сигнал за горящ автомобил във Вършец, съобщиха от пресцентъра на МВР, информира 24 часа.

На посочения адрес пристигнали униформени и пожарникари, които заварили 43-годишната собственичка на возилото.

Пламъците били потушени, а жената разказала за криминалистите, че извършителят на палежа е нейния 42-годишен съпруг. Между двамата имало голям скандал. За да си отмъсти, мъжът драснал клечката на колата, която вследствие на това е напълно унищожена.

Свидетели на случката са били разпитани и е започнато разследване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Русенец
    Тука са по-културни. Развеждат се далеко, и си изтриват от Автобиографиите жените и децата. А, и отиват в някое близко село да живеят с любовницата си.
  • 8
    1
    дд
    Ами много ходят да се чукат друсат жените и и после се чудят защо ги шамаросват ….,скъпи дами преди да създадете семейство и деца се нахойкайте и когато направите крачка за семейство си сядайте на задниците!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари