Мъж заля възрастна жена с горивна течност и я запали в Плевенско

1
Жената сама се е загасила. Получила е изгаряния по шията и главата
Жената сама се е загасила. Получила е изгаряния по шията и главата

Заподозрян за извършеното престъпление е 34-годишен мъж

Мъж заля 66-годишна жена в село Дебово с горивна течност и я запали, предаде NOVA

Потърпевшата е обяснила, че на 4 март около 04:30 часа в двора ѝ в плевенското село Дебово е проникнал маскиран мъж. Нападателят залял тялото ѝ с течност от стъклен буркан и я запалил. Жената сама се е загасила. Получила е изгаряния по шията и главата. Няма опасност за живота ѝ. Заподозрян за извършеното престъпление е 34-годишен мъж. Той е задържан за срок до 24 часа.

Извършени са огледи на местопроизшествието и претърсвания в дома на задържания. Иззети са веществени доказателства, съотносими към деянието. За изясняване на обстоятелствата около опита за убийство работата продължават служители от РУ Никопол и ОДМВР – Плевен, под ръководството на окръжен прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари