Жена загина във Варна

1
Откършил се клон на дърво е паднал върху нея
Откършил се клон на дърво е паднал върху нея

Откършил се клон на дърво е паднал върху нея

43-годишна жена загина, затисната от откършил се клон на дърво от ураганния вятър, потвърдиха от варненската полиция. Трагичният инцидент е станал на метри от сградата на Районния съд. Сигналът за тежката злополука е подаден към 21:15 часа, информира БНР.

Обстановката в района е повече от критична, цялото пътно платно е покрито с паднали дървета и клони, съобщи кърджалийка, живуща в близост, цитирана от 24rodopi.com.

В момента спасители разчистват падналите дървета.

Охранителна камера е заснела как жената се движи по улица "Алеко Константинов", когато огромният клон пада върху нея. Според живущи тук от известно време са подавани сигнали в Община Варна за опасни дървета, но не са взети мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    ДЕСИ
    Ама моля ,Ви свалете го това видео!!!!!Докладвам го !! Как не ви е срам !!
  • 0
    3
    ;kfsaafs
    i te mi vikat da sam mislil za sled godini ,qj pii i se naspi,4e moje da e zaposledno
  • 6
    2
    горката жена
    ужас ужасен
  • 5
    1
    ...
    Вземете сложете едно предупреждение. Как може да качите такъв клип. Ами ако децата на жената го гледат? Изключително студени сте.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари