Мъж загина при челен удар в село Смирненски

2
Загиналият шофьор е предприел рисково изпреварване
Загиналият шофьор е предприел рисково изпреварване Снимка: TVnews-Hessen / архив

Загиналият шофьор е предприел рисково изпреварване

Мъж на 58 години е загинал при катастрофа към 8:15 часа тази сутрин в село Смирненски, община Брусарци, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Загиналият шофьор на „Ауди" с монтанска регистрация е тръгнал да изпреварва друг автомобил, след което преценил, че няма да успее заради идващия срещу него „Опел“ с румънска регистрация и започнал да се връща, но не успял. Така се стига до челен удар между двата автомобила. Българският шофьор загива на място, а пътуващата с него жена е ранена и настанена в болница. От другия автомобил няма пострадали, а само нанесени материални щети.

Заради катастрофата северният път Монтана - Видин, който преминава през село Смирненски, е бил затворен за около четири часа. На мястото са направени експертизи и са разпитани свидетели. По случая е образувано досъдебно производство, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.

Двайсет тежки катастрофи са станали в страната през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. При инцидентите са ранени 29 души.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Русчуклия
    Двайсет........!? В правописен речник пише ДВАДЕСЕТ.... джурляната нЕмат ли такъв?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари