Мъж загина от мина на плажа в Одеса

0
В последните дни плажовете на Одеса се напълниха с граждани, въпреки предупрежденията на властите за опасност от мини
В последните дни плажовете на Одеса се напълниха с граждани, въпреки предупрежденията на властите за опасност от мини

Мина се взриви и уби мъж на плажа на Одеса

За това съобщи във видеообръщение във фейсбук говорителят на началника на Одеската областна военна администрация Сергей Братчук, пише 24 ЧАСА

"Човек почина преди по-малко от час. Почивайки на плажа. На Черноморското крайбрежие на Одеска област. Той почина не от слънчев удар, не от вражески саботаж и разузнавателна група, но загина – взривен е от мина“, каза Братчук и емоционално призова хората да не посещават плажовете, защото "всичко е минирано".

Починалият мъж бил на един от плажовете в района на Одеса със семейството си, въпреки забраната.

Докато майката и синът разопаковали багажа, бащата реши да измери дълбочина и температура на водата. Няколко минути по-късно във водата гръмнала експлозия, мъжът получил рани, несъвместими с живота. След инцидента полицията е изгонила плажуващите.

В последните дни плажовете на Одеса се напълниха с граждани, въпреки предупрежденията на властите и оставените табели за опасност от мини в морето и крайбрежието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари