Мъж уби двама души и рани седем при нападение с нож във влак в Германия

0
Веднага след престъплението предполагаемият извършител е задържан
Веднага след престъплението предполагаемият извършител е задържан

Веднага след престъплението предполагаемият извършител е задържан

Двама души бяха убити, а седем ранени при нападение с нож във влак в Северна Германия. В него са пътували 120 души, предаде Bulgaria ON AIR.

Веднага след престъплението предполагаемият извършител е задържан. Направил е опит да се самонарани и е откаран в болница. Той е познат на полицията и е бил освободен от ареста преди шест дни.

Причината за нападението все още се изяснява, заявиха от полицията и добавиха, че се разглеждат всички варианти - от акт на екстремист до действия на неуравновесен човек.

Железопътната компания Deutsche Bahn обяви, че влаковете по основните линии са отменени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари