Мъж, спечелил над 4 милиона евро от лотарията, продължил да работи заради колегите

14
Въпреки голямата печалба 45-годишният мъж не искал да напусне работата си веднага
Въпреки голямата печалба 45-годишният мъж не искал да напусне работата си веднага

Въпреки голямата печалба 45-годишният мъж не искал да напусне работата си веднага

Мъж, спечелил 4,4 милиона от лотарията, продължил да работи и около коледните празници, за да не подведе колегите си.

На 16 декември 45-годишният Джони Джонстън от Северна Ирландия изпълнявал доставките си за храна, когато получил имейл от държавната лотария. Тогава помислил, че вероятно става въпрос за някаква малка печалба.

На следващата сутрин Джонсън проверил през приложението на националната лотария за какво става въпрос и разбрал, че след 26 години като играч в лотарията вижда съвпадение между своите шест числа и изтеглените.

„В неделя сутринта седях на ръба на леглото си и се опитвах да разбера какво точно виждам. Просто се взирах в числата. Мислех, че може да съм спечелил 44 000 евро, но имаше твърде много нули. Подадох телефона на съпругата си Кристина, за да провери и тя и също не можеше да повярва. И двамата смятахме, че това е шега или дори измама“, споделя Джонсън, цитиран от bTV.

Въпреки голямата печалба 45-годишният мъж не искал да напусне работата си веднага. Той трябвало да бъде на смяна на 23 декември преди Коледа и отишъл, защото не искал да подведе колегите си.

Така новият мултимилионер успешно снабдил клиентите на супермаркета, за който работел, с пуйки и друга храна за Коледа.

Джон и Кристина искат да запазят работните си места. „Трябва да останем на земята, тази печалба не ни прави различни хора, Работим с удоволствие. Работата ни държи нащрек, с нея имаме цели“, коментира жената.

Със спечеленото двойката иска да поглези себе си и трите си деца, които са между между 19 и 23 години. Сред първите им желания е общо пътуване до Карибите, ретро автомобил и трактор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Възхитен
    Възхитен съм от постъпката и от разбиранията им. Браво, това се казват ХОРА, ЧОВЕЦИ. Нека бъдат живи и здрави да се радват на подовете на своя труд, както и на печалбата
  • -5
    1
    Vinetu
    Kurvi zbogom 🇻🇳🤣🇹🇷
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари