Мъж се задави с парче месо и почина за секунди

0
Повиканите лекари от спешното само констатирали смъртта
Повиканите лекари от спешното само констатирали смъртта

Мъж от Ясенково, област Шумен, е починал за секунди след като се задавал с парче телешко месо, което му дала съседка.

47-годишният Хикмет С. в четвъртък надвечер отишъл в двора на съседската ромска къща, където на огнище стопанката Кадер варяла месото.

Ден преди това наши изселници от Турция си дошли на гости на село за Байрама, заклали теле и раздали на много хора от селото. Жената подала доста голяма парче месо на вечно гладния самотник Хикмет. Гостът обаче набързо го налапал цялото.

Как месото е заседнало в гърлото на опитния лакомник не е ясно, но той започнал да се задушава, посинел и се строполил на земята. Повиканите лекари от спешното само констатирали смъртта. Причината за внезапната смърт е запушване на дихателните пътища от храна, пише в смъртния акт след аутопсията, направена днес.

Парчето месо заседнало в гръкляна на едрия почти 90 килограма мъж. Според местни хора Хикмет бил вечно гладен. Често за атракция го черпели, рекордът му бил 11 изядени банички, преглътнати с 3-4 литра боза, разказаха от селото, което е към община Венец Днес Хикмет ще бъде погребан служебно, каза кметът на селото. Така погребали и неговите родители, съобщи "24 часа".

Те починали преди няколко години, несретникът живеел сам. Имал брат и сестра, но те живеели в други населени места.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари