Мъж се бори за живота си след побой с брадва в Хасково

1
Пострадалият е със спукан череп
Пострадалият е със спукан череп

Пострадалият е със спукан череп

Мъж на 37-годишна възраст е с опасност за живота след побой в Хасково. Нападателят - 22-годишен местен жител, е задържан, след като спукал черепа на своя познат с брадва, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР в Хасково. Той е с опасност за живота.

В неделя на спешния телефон 112 е подаден сигнал за сбиване между двама мъже в ж.к. "Орфей". Задържаният, заедно с 37-годишния си приятел, седнали да се почерпят още от обяд. След употреба на алкохол двамата се скарали.

Задържаният е тестван за алкохол и дрога, като тестовете отчели 1,2 промила алкохол и въздействие на метамфетамин. Мярката му за задържане е до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари