Пребиха мъж в Русе

0
Пострадалият твърди, че е нападнат два пъти за една нощ и не помнел как се е озовал в квартал „Чародейка“
Пострадалият твърди, че е нападнат два пъти за една нощ и не помнел как се е озовал в квартал „Чародейка“

Пострадалият твърди, че е нападнат два пъти за една нощ и не помнел как се е озовал в квартал „Чародейка“​

На 16 януари около 23:30 ч. в полицията е постъпил сигнал, че в спешното приемно отделение на болница „Канев“ в Русе е постъпил мъж с наранявания, установен впоследствие като 40-годишен от разградско село, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

Мъжът видимо бил употребил голямо количество алкохол и се държал неадекватно. Той заявил, че му е бил нанесен побой от няколко неизвестни за него лица и то два пъти същата нощ – в района на централната автогара и по ул. "Борисова", а след това се озовал в квартал „Чародейка“, където непознат мъж е повикал линейка. 40-годишният е настанен в болницата за лечение.

Сигналът е документиран и случаят се изяснява, като е образувана преписка за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    4
    LOL
    Напил се като кирка и със сигурност се е правил на мъж на разни случайни минувачи. Та получил е желаното :D Случаи като този са нещо често срещано навсякъде по света, просто се чува за тях само когато някой страничен наблюдател подаде сигнал към властите. Иначе пияницата едва ли е щял да подаде сигнал :D
  • 21
    3
    Свидетел
    Изпъват се по колите като мазни манастирски котаци и дремят и цял ден или нощ "лъзгат".
  • 37
    2
    В Русе
    Полицията лъска бастуна яко в Русе.Хванала ги е смартфон липсата.Коьорав полицай пеша никой не е виждал от 15/20 години Казва се пеши наряд.Може и служебно куче с водач да бъде с наряда.Някой хора помнят,а други никога не са виждали и не знаят за какво иде реч.Нощем полицаите се крият.Страх ги е от зли духове.
  • 16
    1
    faaf
    тва русе само некви глупави селяни в края на живота си му се радват
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари