Мъж пропадна в дупка на тротоар: Кой е отговорен?

0
Марков има охлузване и разтежение на сухожилията. 15 дни няма да може да работи, а три-четири дни трябва да ходи с патерици
Марков има охлузване и разтежение на сухожилията. 15 дни няма да може да работи, а три-четири дни трябва да ходи с патерици Снимка: Фейсбук

Случаят е от Пловдив

Мъж пропадна в дупка на тротоар в Пловдив на ул. „Луда Яна“. Местните хора се оплакват, че там се извършва ремонт вече няколко месеца и постоянно се разкопава.

„Излизам от входа и тротоарът, който е на две седмици, просто пропадна под краката ми докато ходех“, каза пострадалият Станислав Марков пред bTV.

По думите му три от плочките просто се отделили и целият му ляв крак потънал в огромната дупка.

Марков има охлузване и разтежение на сухожилията. 15 дни няма да може да работи, а три-четири дни трябва да ходи с патерици.

Според Иво Сираков, който е ръководител на проекта по ремонт на улицата към общината, проблемът може да е от канализацинно отклонение, но трябва да се извърши проверка.

Павлина Гогова от Строителен Надзор обясни, че дупката е 50 см дълбока и един метър дълга и изрази съмнение, че проблемът идва от сградно отклонение на канализацията.

Хората, които живеят на ул. „Луда Яна“ са недоволни от работата на общината.

Междувременно пострадалият Марков обяви, че възнамерява да съди общината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари