Мъж повреди общински камери за видеонаблюдение в Русе

0
Нанесената щета е за 1000 лева
Нанесената щета е за 1000 лева

Нанесената щета е за 1000 лева

Полицаи от Първо РУ са установили извършителите на две посегателства, при които са нанесени щети на лек автомобил и на обществени камери.

В Първо РУ в края на месец декември миналата година е постъпила жалба от мъж, за това че е установил щети по колата си, която бил оставил паркирана на ул. Бузлуджа в Русе. Той открил автомобила, марка „Тойота“, със счупено стъкло на шофьорската врата и по негови данни с това са му били нанесени щети в размер на около 300 лв. сигналът е бил документиран по описа на Първо РУ и по него е започната преписка с оглед данни за извършено престъпление, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

В хода на предприетите и реализирани оперативно-издирвателни дейности, полицейските служители са установили като автор на посегателството русенец на 34 години.

Работата по случая продължава.

В Първо РУ е получен сигнал от СЗ "КООРС" при Община Русе, че на 04.01.2024 г. около 15:40 ч. неизвестен мъж, преминавайки през един от подлезите, намиращ се в гр. Русе на бул. България /до училище "Алеко Константинов"/, е извадил запалка и е подпалил кабелите на две от охранителните камери, монтирани в съоръжението. Установено било, че вследствие на извършените действия, охранителните камери са негодни за употреба, прекъснато е цялото трасе от кабели и са нанеси значителни щети по функционалността на системата, както и материални, които възлизат в размер на около 1000 лв.

По случая е била регистрирана преписка за престъплението по описа на Първо РУ. В хода на работата по случая полицейските служители са установили като извършител на деянието мъж от Русе на 28 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Видеоконтрол ООД да Ви ЕПМ
    Искаме записите от камерите в един прословут кабинет. Там е истината за един Арабин и неговата Шехерезада (долна, мръсна кобра, отнела Арабина от петте му деца). Искаме да видим физиомутрата на изненадата, когата съпруга хваща съпруга си със свалени официални панталони, обслужващ колежка от подчинен Отдел. Тя милата един къдрав миринос, чак да те е страх да го оближеш отдолу, без да се заразиш, ама това са подробности от минлото.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари