Мъж открадна тръби от склад в "Средна кула", за да си направи канализацията

1
Полицаите са го заловили, докато разтоварва тръбите от колата си
Полицаите са го заловили, докато разтоварва тръбите от колата си

Полицаите са го заловили, докато разтоварва тръбите от колата си

Бързо производство е образувано срещу мъж, задържан след сигнал за кражба. На 22 октомври в 09:40 часа в ОДМВР - Русе, чрез ЕЕН 112, е получен сигнал, че на адрес в русенския квартал "Средна кула" се извършва кражба на тръби от база на търговско дружество.

На място е изпратен екип от Първо РУ. На посочения адрес полицаите не са установили никой, но при извършен обход в близост са засекли мъж да разтоварва полиетиленови тръби от кола. Установена е самоличността му /51 г./ и при проведена беседа с него си е признал, че е взел тръбите, за да си извърши ремонт на канализацията.

Изяснено е, че тръбите действително са отнети от временен склад на фирма, работеща по изграждането на водния проект. Случаят е документиран по описа на Първо РУ, като е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари