Рецидивист рани полицаи, спипали го да краде

0
47-годишният мъж е многократно осъждан за кражби
47-годишният мъж е многократно осъждан за кражби

47-годишният мъж е многократно осъждан за кражби

Заловиха рецидивист в момент на кражба във Велико Търново, той рани двама полицаи, съобщиха от полицията.

Тази нощ в хода на специализирана операция и при обход в района на Спортната зала е забелязан мъж, в момента на кражба на сгъваема стълба от автомобил.

Те са предприели задържане на мъжа, при което той е оказал съпротива. Хвърлил е стълбата по единия и му нанесъл порезна рана на крака, а при задържането е причинил средна телесна повреда на другия служител.

47-годишният мъж е многократно осъждан за кражби. Той е арестуван. На пострадалите служители е оказана медицинска помощ.

Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Абдал Демократович
    Един мангал пребил две заптиета. Мангала на прасетата, а фурашките да чистят лайната на тия прасета. Така би било най справеливо ама на, мангала пак ще краде, а заптиетата вече ще знаят да нападат само бели българи. Само Кирчу, СеДяСе и на байдън потоня.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари