Мъж от село Мерданя изобрети кола, която да управлява без книжка

4
Историята на Христо Узунов
Историята на Христо Узунов Видео: NOVA

Историята на Христо Узунов

Специалист по двигатели с вътрешно горене доброволно влезе за месец в психиатрия, за да докаже на себе си, че никога повече няма да посегне към чашката. Мъжът, преживял тежък житейски катарзис, предизвикан от показанията на дрегер за алкохол. Всичко започнало, когато съдбата му сервирала поредица от тежки професионални и житейски удари.

Христо Узунов е от великотърновското село Мерданя, предава NOVA. Животът му нанесъл тежко кроше…в неочакван момент и по неочаквана причина! Мъжът извървял пътя от грешката до покаянието, за да докаже и покаже, че приема наказанието си и иска да попречи и на други да повторят грешката му. И още - за да спази стриктно буквата на закона, Христо изобретил моторно превозно средство, което може да управлява без отнетата му шофьорска книжка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    русенец
    Изобретил или конструирал?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари