Мъж опита да прегази две бездомни кучета в Русе

10
Едното животно е блъснато, оперирано е и му е поставен имплант в крака
Едното животно е блъснато, оперирано е и му е поставен имплант в крака Видео: NOVA

Едното животно е блъснато, оперирано е и му е поставен имплант в крака

Непредизвикана агресия към кучета. Случаят е от Русе.

Мъж, който се грижи за кучетата в района, изпрати сигнал до NOVA. От охранителни камери в индустриална зона се вижда как шофьор се опитва да прегази две лежащи на улицата кучета и успява да удари едното.

Ивайло Цонев чува кучешки вой, изтичва на улицата и вижда животното със счупен заден крак. Видял и отдалечаващата се кола на извършителя. Казва, че кучетата са бездомни, но хората наоколо се грижели за тях.

Кучето беше много уплашено, избяга. Търсихме го до вечерта, на сутринта се върна и дойде. Със съдействието на Общински приют го хванахме, защото беше много уплашено и го заведохме на лекар”, каза Ивайло Цонев. Той обясни, че блъснатото животно вече е оперирано и му е поставен имплант в крака.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    22
    Лилия
    Към изрода: ти си просто "гениален"! Сега ще ми пуснете ли коментара?
  • 1
    21
    Лилия
    Към Гражданина, Изпада и Иван Русанов: ама и тримата сте много сладки! Вие сами си решавате какви злини ще сторите. Но някой ден ,ако не тук, то може би някъде другаде сигурно ще се преродите като бездомни кучета и ще мислите по друг начин. Господ никъде не казва, че разрешава да се ядат кучета. А тези които го правят не са хора. Ти гледай гладуващите китайци да не започнат и хора да ядат, че тогава не знам..
  • 2
    20
    Лилия
    Какво значи издирва се? Нали знаят кой е? Ако е за нещо друго веднага ще го задържат. Или ще чакате да блъсне някой човек. Ясно е, че е нарочно. Какво чакате- вкарвайте го в пандиза. За какво е този закон. Защо защитавате престъпниците. Човека сигурно куп пари е дал за операция. Това, че са на улицата не значи че има право да го прави. Ако не започнете спешно да прилагате закона, ще де наложи да се стигне да саморазправии. Това ли искате?
  • -10
    19
    Иван Русанов
    Вместо да плащаме данъкоплатците за такива безстопанствени помияри и тяхното обгрижване за наша сметка, най-добре да сключим сделка с Китай и да ги вземат да нахранят гладуващите там! За тях е храна както за нас свинско, телешко и пр.! И те ще са сити и доволни и ние без хапещи, акащи навсякъде и бълхясали псета! Опомнете се! Не сме длъжни да плащаме за тях!
  • -8
    18
    Изрода
    Епа вземете да си ги осиновявате, бива ли да се мотат по улиците току така, ами ако някой вземе па поръси с новичок? Кво правим!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари