Мъж наряза гумите на автомобил в квартал "Ялта"

1
След направения оглед в резервоара е установено бяло кристалообразно вещество, наподобяващо захар
След направения оглед в резервоара е установено бяло кристалообразно вещество, наподобяващо захар

След направения оглед в резервоара е установено бяло кристалообразно вещество, наподобяващо захар

На 28.12.2022 г., около 09:36 ч., от единен европейски номер за спешни повиквания - 112, е получен сигнал от 35 годишен мъж, живущ в гр. Русе, кв. Ялта, който заявил, че четирите гуми на собствения му лек автомобил "Нисан Терано 2", с русенска регистрация, са срязани, съобщиха от ОДМВР - Русе.

Автомобилът е бил паркиран на 27.12.2022 г., следобед, върху тротоара, като за последно го е видял на 28.12.2022 г., около 00:30 часа. На 28.12.2022 г., около 06:00 ч. е чул шум от изпускане на въздух, като същевременно се е включила алармата на автомобил, паркиран до автомобила му.

Забелязал е лице, с височина около 1.60-1.70 м., слабо телосложение, облечено с тъмни дрехи, който бягайки се е оттеглил в посока към Парка на възрожденците. При извършения оглед е установено, че дължината на следите от срязване по гумите варират от 2 см. до 14 см. установени са следи от деформации по вратичката на резервоара, като в гърловината на резервоара е установено бяло кристалообразно вещество, наподобяващо захар.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    До здвп
    Няма толкова широк тротоар в Русе, където това да е възможно да се приложи! Който го е написал това, ..., просто казано е опит за вратичка в закона!
  • 2
    3
    здвп
    Законът за движение по пътищата (чл. 94, ал. 3) предвижда : „За престой и паркиране в населените места пътните превозни средства се спират възможно най-вдясно на платното за движение по посока на движението и успоредно на оста на пътя. Допуска се престой и паркиране на моторни превозни средства с допустима максимална маса до 2,5 тона върху тротоарите, само на определените от собствениците на пътя или администрацията места, успоредно на оста на пътя, ако откъм страната на сградите остава разстояние най-малко 2 метра за преминаване на пешеходци“. Това важи още от 2007-ма година, когато сас ЗДвП се отменя последния правилник, нов няма и се работи само по закона, така че, доколкото помня там няма такова определено място за паркиране на тротоара и собственикът на мпс-ето е в чувала, но това не оневинява извършителя!
  • 2
    2
    От Русе
    Значи автомобилът е бил паркиран на тротоара както заявява тъжителя. Първо да попитам съставен ли е акт на собственика накадърник който е паркирал на тротоара според неговото заявление? Значи олигтофрена паркира на забранено по тротоари и после се жалва че някой му нарязъл гумите.Малко му е на тиквеника, за съжаление досто олигофрени като този остават безнаказани. Поне на тоя са му е...ли майката. Да му е честито на олигофрена и другият път дано и пожарникарите не му спасят каруцата.
  • 15
    1
    А бе...
    За захарта в резервоара да не се безпокои, нищо не се случва, това е мит. Но четири нови гуми са си цифра, и то в навечерието на Нова година, при всичките тия харчове... Дано потърпевшият да хване копелето, което е срязало гумите и да му хвърли един хуууубав бой, че ако чака на полицаите ... от умрял писмо!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари