Мъж изби семейството си в в Ню Джърси

1
Андре Гордън е задържан от полицията след убийствата
Андре Гордън е задържан от полицията след убийствата Снимка: PA

Андре Гордън е задържан от полицията след убийствата

"Изключително опасен" заподозрян е бил задържан в Ню Джърси, след като се твърди, че е застрелял трима членове на своето семейство, съобщиха властите след продължили часове усилия за задържането му.

"26-годишният Андре Гордън "се предаде мирно", съобщи за АФП говорителката на полицейското управление в Трентън Лисет Риос, предава БГНЕС.

Властите съобщиха, че Гордън, за когото се смята, че е бездомник, е започнал деня с кражба на автомобил в Трентън, след което е шофирал около 65 км до северното предградие на Филаделфия Левиттаун.

Там, според полицията, заподозреният е убил двама души - идентифицирани като 52-годишната му мащеха и 13-годишната му сестра.

Други трима души в къщата, включително непълнолетно лице, успели да се скрият, "докато той минавал през къщата и ги търсел", заяви на брифинг окръжният прокурор на окръг Бъкс, Пенсилвания, Дженифър Шорн.

След това заподозреният отишъл до близка резиденция, където нахлул, след което застрелял и убил 25-годишна жена - която според Шорн била майка на двете му деца - преди да пребие майка ѝ с приклада на пушката си. Очаква се тя да се възстанови.

Отивайки до близкия магазин за намаления, заподозреният откраднал автомобил "Хонда" от 44-годишен мъж, след което избягал. Според шерифа на градчето Фолс, Пенсилвания, Нелсън Уитни, мъжът не е пострадал.

След това заподозреният преминал границата на щата и се върнал в Трентън, където според полицията се барикадирал в триетажна къща.

Уитни заяви, че се предполага, че заподозреният е бил въоръжен с автомат AR-15, а полицията го определи като "изключително опасен".

В продължение на няколко часа те го призовават да се предаде.

"Андре, отдалечи се от прозорците. Знаем, че си вътре, ако искаш да се предадеш, набери 911 сега", каза полицията по високоговорител. "Ти си млад човек, имаш твърде много неща, за които да живееш".

По-късно Гордън е "локализиран на друго място в Трентън", каза Риос.

Директорът на полицията в Трентън Стив Уилсън заяви, че Гордън не е бил ранен и е вървял по улицата, когато към него се приближил патрулен полицай. Не е ясно дали той някога е бил в къщата, в която полицията е смятала, че се е барикадирал.

Хората в тази къща са били "успешно евакуирани без наранявания", каза Риос.

Въоръжените служители на SWAT са били видени да използват стълба, за да се качат на покрива на верандата и да помогнат на хората вътре да избягат през прозореца.

Тъй като заподозреният е пресякъл границите на щата, федералните власти - включително ФБР и Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви - работят по случая заедно с местната, окръжната и щатската полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -11
    6
    да
    В русия (филиал на Ада на Земята) отдавна е така. Най-много наркомани и болни от СПИН per capita. Пълно е с педерасти и проститутки - основна експортна стока. Църквата им благославя танкове и атомни бомби - РПЦ си е една сатанинска секта.
  • 8
    5
    до 4
    Запада, контролиран от масоните, които са слуги на сатаната искат да въвеждат навсякъде следните неща: - хората да са бедни - бездомни - зависими - нещастни - депресирани - разделени - да се мразят - да не почитат Бог - да си сменят пола и други извращения като хомосексуализъм Идеята е да не се раждат деца, да няма бъдеще и популацията да намалее. С други думи да ни избият. Те сега ще се радват и ако стане световна война или подобно нещо. Те ще отлетят за тропическите острови, ще си пият коктейлите, и като укронациста наркоман зеленски, ще застават на зеления екран, който ще показва как се намират сред руините, ще си обличат бойната униформа и ще скандират как ние глупаците трябва да умираме за тях, докато те си пият коктейла и се препичат на плажа. Ей така ще стане в много скоро време и няма измъкване то това.
  • 6
    4
    САЩ – негри и педерасти
    Е на такива €вроатлантически ценности се кланят наш'те полит проститутки от ГЕРБСДСПъПъ и майкаимДъйБъ! Че редовно ходят и на „молитвена закуска“ в Старческия дом да им ъпдейтват софтуера с американски джънк, а и за някой $$$, естествено!
  • 6
    3
    плюс-минус
    Сега било много модерно да си сменяш пола - днес жена, утре- мъж, вдуги ден - еди какво си третополов. Това ще мине и отмине. Природата, това е Бог и е създала два пола - мъж-жена. Има и отклонения, но това са природни недостатъци. Природата е създала и различните човешки раси - бели, жълти, черни. А дали мешавицата между тях е природна даденост, Бог ще ти каже и покаже.
  • 3
    2
    dgd
    25 годишната майка на двете му деца е бяла и е заплатила тол таксата, която дължи за това, че е яздила чернилки. По традиция децата я дължат солидарно с расовата предателка - пропуск е че не са убити.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари