Мъж и жена се оплакаха от агресия от страна на охранител в офиса на НАП - Русе

4
При опит да плати здравните си осигуровки, Петър Петров е бил изблъскан от охраната
При опит да плати здравните си осигуровки, Петър Петров е бил изблъскан от охраната Видео: NOVA

При опит да плати здравните си осигуровки, Петър Петров е бил изблъскан от охраната

Агресия в офиса на НАП в Русе. За това сигнализираха зрители, цитирани от NOVA.

Вчера по обед мъж, който искал да плати здравните си осигуровки, твърди, че е бил изблъскан от охраната в офиса на данъчната служба. На клип, заснет от съпругата на потърпевшия, се вижда, че и тя самата е грубо избутана от вратата.

Ефтимия Василева и Петър Петров работят в Ирландия. В сряда отиват да платят здравните вноски на Петър. На входа имало табели, че поради годишно приключване системите на НАП не приемали плащания. Двамата обаче не ги забелязали първоначално.

Казаха ни: „Напуснете веднага, заповядайте в понеделник”. Казах му, че не е необходимо на висок тон. Той ме сграбчи и ме изкара през вратата”, разказа Петър Петров.

Направих клипа, защото не ми хареса отношението към моя мъж”, заяви Ефтимия Василева.

Опитваме си такава ситуация да не бъде допускана отново. Охранителите са служители на външна фирма”, заяви Лора Георгиева, старши експерт Комуникации, Централно управление на НАП. „Не толерираме подобно отношение”, допълни тя. И призова да се подават сигнали, ако има и друг изпадне в подобна ситуация.

Няма как да накажем когото и да е. Можем да търсим отговорност на фирмата-подизпълнител”, обясни Георгиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    14
    все пак...
    Това не са хора, това са цигани.
  • 1
    13
    Боби
    Аз знам защо са го направили. Ми защото шефовете се скараха на охраната, че пуска преди 9 ч. сутринта хора и те сега си го изкараха на тях.
  • 7
    12
    ×××
    Каквито и да са,трябва да уважаваме това,че работят.Затова са в чужбина,и е похвално,че си внасят осигуровките тук.Щото там кой знае кой ги експлоатира без договор.Хайде не се правете,че не сте наясно.Никой не е виновен с какъв цвят и произход е. И да,бяла съм,работя тук и се опитвам да живея по правилата,затова подкрепям всички,които ги спазват
  • 0
    11
    великабритания
    Да назначат за пазачи жени , по възможност по трътлести щото са по силни . Както има клипове в мрежата на жени полицайки във англия как гонят крадци на улицата .
  • 9
    10
    Мдааа...
    Аз първо прочетох коментарите и бях готов да им съчувствам, но когато видях тази карикатура - Евтимия, всичко си дойде на място. Тя какво ли работи в Ирландия? Проблема е, че в По света ни познават като такива. Тъжно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари