Мъж хвана жена си в изневяра по снимка за превишена скорост

3
Докато чака благоверната да се прибере, рогоносецът започва да лекува раните си по типичния за руснаците стил – алкохол, много алкохол
Докато чака благоверната да се прибере, рогоносецът започва да лекува раните си по типичния за руснаците стил – алкохол, много алкохол Снимка: iStock

Big Brother ни дебне от всеки ъгъл.

Повечето шофьори сме се сблъсквали с полицейските засади от храсталаците, но един конкретен пример изпъква на фона на всеобщите финансови главоболия, които носят камерите за превишена скорост.

През декември 2018 г. в руския град Находка се разиграва трагикомична история. Мъж получава „честитка” под формата на снимка за превишена скорост. Но глобата е най-малкото му главоболие, тъй като на снимката тай вижда жена си да шофира автомобила му, а на предната седалка до нея ясно се вижда друг мъж.

Докато чака благоверната да се прибере, рогоносецът започва да лекува раните си по типичния за руснаците стил – алкохол, много алкохол. Вероятно съпругата му се е позабавила, защото другарят вече е бил подобаващо почерпен, когато тя се прибира. Продължението също може да се предугади: бой и закани за живота на жената.

Разбирайки какво е предизвикало тази ярост, дамата стига до заключението, че юмручната саморазправа може да премине в нещо по-сериозно за живота й. Затова тя извиква полиция, в резултат на което на мъжа е повдигнато сериозно обвинение за заплаха за убийство. Ако бъде признат за виновен, рогоносецът може да лежи до 2 години в затвора.

Източник: VESTI.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари