Мъж е с опасност за живота след катастрофа в София

0
Предстои операция по премахване на далака на пострадалия
Предстои операция по премахване на далака на пострадалия Видео: NOVA

Инцидентът е станал в петък вечерта

Мъж е с опасност за живота след катастрофа в София. Инцидентът е станал в петък вечерта. Предстои операция по премахване на далака на пострадалия. Това каза в ефира на „Събуди се” по NOVA началникът на „Пътна полиция”-София комисар Николай Крушарски.

Само за петъчната нощ в столицата са станали 32 катастрофи. „Пътна полиция” отчита спад с 10-12% на водачите, които шофират след употреба на наркотици и алкохол. Според шефа на КАТ-София това се дължи на новата мярка, при която в подобни случаи се отнема автомобилът на водача.

Статистиката сочи, че най-често жените шофьори сядат зад волана, употребили алкохол. Един от последните случаи в София е на дама, шофирала с 2.7 промила в кръвта. Най-високата измерена скорост по Околовръстния път на столицата пък е 250 км/ч, при ограничение от 80, каза комисар Крушарски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари