Мая Манолова: Всички партии от "промяната" днес излъгаха избирателите си

0
Петков трябваше да застане като мъж на трибуната и да признае: оръжие за Украйна се изнася и се продава, посредници печелят, хазната е ощетена, пише Манолова
Петков трябваше да застане като мъж на трибуната и да признае: оръжие за Украйна се изнася и се продава, посредници печелят, хазната е ощетена, пише Манолова

Всички партии от "промяната" излъгаха избирателите си днес

Това мнение изказа Мая Манолова с гневен пост във фейсбук. Ето какво заяви тя:

"Нинова излъга левите избиратели - оръжие вече се изнася, но тя не признава от страх да не остане без пост. ДБ излъгаха десните избиратели - според гласуваната декларация, ще се ремонтира военна техника. ПП и ИТН също излъгаха техните избиратели, като се скриха зад Зеленски.

Петков трябваше да застане като мъж на трибуната и да признае: оръжие за Украйна се изнася и се продава, посредници печелят, хазната е ощетена, това е цената да си запази правителството. Но той не показа смелост.

Вместо това лъсна мнозинството на келепира. Гласуването показа, че ПП, ДБ и ИТН зависят изцяло от ГЕРБ и ДПС, а животът на кабинета "Петков" е заложник на ГЕРБ, ДПС и БСП.

Декларация с 200 гласа "за" позора да стъпчеш принципите си, за да не изпуснеш властта. Мнозинство за личните интереси - това е Народното събрание днес".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    един глупак
    Еввала на Мая Манолова - жена която не я е страх да каже истината.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари