Мая Манолова: С новия проект мнозинството в следващия парламент ще е по-силно

0
Пожелавам успех на новия проект на Кирил Петков и Асен Василев
Пожелавам успех на новия проект на Кирил Петков и Асен Василев

Пожелавам успех на новия проект на Кирил Петков и Асен Василев. Продължаваме промяната. С този проект мнозинството на промяната в следващия парламент ще стане определено по-силно и по-устойчиво”.

Това заяви на брифинг председателят на „Изправи се БГ!” Мая Манолова.

По думите ѝ има съвпадение в заявката за търсене на общи действия между формациите на промяната.

"Това е пътят към постигане на мнозинство на почтените. Това ще е гаранция за недопускане на ГЕРБ във властта. Имаме съвпадение с техните приоритети, наша основна мисия е борбата с корупцията, здравеопазване без доплащане, ще настояваме за преизчисляване на пенсиите на база осигурителен доход от 2020 г. Ние искаме политика насочена към повишаване на доходите", подчерта Манолова.

По отношение на най-новите социологически проучвания тя коментира: "Дават ни малко над 4%, мнозина социолози на властта твърдяха и че няма да влезем в парламента. В крайна сметка бяхме силна и активна група, внесохме важни законопроекти. Благодарение на нашето добро взаимодействие с Асен Василев бяха преизчислени пенсиите и майчинството беше увеличено. Бяха изнесени факти за злоупотреби с публични пари. Протегнатата ръка за общи действия е потвърдена от Кирил и Асен, разговори какъв да бъде формата не са водени, надяваме се на правителство на промяната".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари