Мая Манолова: Очакваме ангажираност на новото правителство към проблемите, които показахме

0
Хората очакват справедливост и най-вече да разберат истината
Хората очакват справедливост и най-вече да разберат истината Видео: Евроком

Мая Манолова от "Изправи се! Мутри вън!" с първи коментар за новото служебно правителство

"В първия ден в който Борисов не е премиер ,е ден за поздравления", каза Мая Манолова. Тя е категорична, че оценката за новия служебен кабинет от "Изправи се! Мутри вън" ще дадат когато се уверят, че министрите ще бъдат ангажирани към проблемите, които бяха разкрити в комисията по ревизия към властта на 45 Народно събрание. 

Тя уточни, че тази сутрин са изпратили сигналите до служебните министри и се надяват те да вземат отношение по посочените казуси. 

"Само вчера на заседанието на комисията обсъдихме как са похарчени 9 милиарда лева. Как са финансирани пътните строежи през държавната фирма "Автомагистрали". Очакваме да следващият министър на регионалното развитие да продължи това.   Очакваме пълната картина за програмата за саниране, където показахме три схеми за източване на средства Очакваме и истината за ВиК холдинга Сигналите от земеделски производители, производители на храни продължават. Очакваме ангажираност от новото правителство", заяви Манолова. 

Тя допълни, че бизнесът трябва бъде освободен от рекета на властта.

"Комисията по ревизията към парламента за пет заседания свърши повече по темата антикорупция, отколкото целия 44 парламент за 4 години. Така че, ако има желание и воля, два месеца са достатъчно дълго време работата да продължи. Ние сме изпратили всички сигнали. Хората очакват справедливост, хората очакват истината. Смятам, че служебният кабинет е длъжен да представи тази истина пред българския народ."

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари