Мая Манолова: Не съм добрата фея, но ще се опитам

0
Ако на ден помогна даже на един гражданин, денят ми не е минал напразно
Ако на ден помогна даже на един гражданин, денят ми не е минал напразно

Не казвам, че мога да реша всички проблеми, не казвам, че мога да съм добрата фея за всички, но ще се опитам. Това заяви омбудсманът Мая Манолова като своя мисия за предстоящата 2016 г.

„Ако на ден помогна даже на един гражданин, денят ми не е минал напразно. Такова удовлетворение нямах и сред най-блестящия парламентарен дебат, защото много често след блестяща изява на трибуната, не следваше нищо за българските граждани. Сега съм много по-полезна, по-ефективна и ще посветя на това дните си през следващата година", каза Манолова.

Старите конституции на България, заедно със знака на омбудсмана, който е едно всевиждащо око и надписа: "С теб съм" с подпис на Мая Манолова, са изобразени на календара за 2016 година на омбудсмана на България. Новият омбудсман е изпратила 4900 календара на всички селски кметове в страната.

"Това е жест на внимание към тези, за които обикновено институциите рядко се сещат, но те са най-близо и са най-полезни на българските граждани. Един човек, който живее на село се обръща по всякакви въпроси към кмета на населеното място. С моето огромно уважение към техния труд им подготвих по един скромен Коледен подарък", допълни омбудсманът на посещение в Кюстендил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари