"Мъртва" жена отвори ковчег и изпъшка: "Къде съм?"

0
Служител на погребален дом в Германия припаднал шокиран, след като ковчег се отворил и "мъртвата" жена отвътре се развикала "Къде съм?"
Служител на погребален дом в Германия припаднал шокиран, след като ковчег се отворил и "мъртвата" жена отвътре се развикала "Къде съм?"

Служител на погребален дом в Германия припаднал шокиран, след като ковчег се отворил и "мъртвата" жена отвътре се развикала "Къде съм?".

92-годишната възрастна дама била обявена за починала часове по-рано от доктор в старчески дом в Гелзенкирхен, след което е била откарана до погребален дом.

Според немски издания тя е била пъхната в хладилна камера миналата събота вечерта, но се разкрещяла отвътре и смаяла служителите на дома.

След като проверили пулса й, повикали линейка. Медиците дошли, за да отведат бабата в местна болница. Семейството на жената по-късно е информирано, че тяхната роднина все още е жива.

В понеделник бабата все пак е починала, пише derwesten.de.

Полицията в същото време започна разследване срещу сестрата и лекаря, които обявили жената за мъртва, информират още немските медии. Според първоначалните информации, потърпевшата е била открита да лежи в леглото си от човек от персонала на старческия дом, който си помислил, че тя е спряла да диша. Малко по-късно дошъл и личният й лекар.

"Това е ужасяващо и необяснимо", заяви директорът на старческия дом. Говорителят на полицията Олаф Браувайлер пък каза, че никога не е чъвал за такова нещо по време на 27-годишната му практика.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари