Мартин Карбовски: Защитниците на Лена нека се замислят какво причини тя на толкова хора с гнусното си изказване за четири хиляди лева

9
Мартин Карбовски изрази мнението си по казуса с видеото, направено от сценаристите на Слави Трифонов, за Лена Бориславова
Мартин Карбовски изрази мнението си по казуса с видеото, направено от сценаристите на Слави Трифонов, за Лена Бориславова Снимка: Мартин Карбовски сайт

Мартин Карбовски изрази мнението си по казуса с видеото, направено от сценаристите на Слави Трифонов, за Лена Бориславова

“Голата Цензура, криеща се зад грима на Добрия вкус” - най-комунистическата ни картина

Лена Бориславова ще си търси правата в съда, защото имало обидна песен за нея. Но песента е народно творчество, от което страда само Лена.

Тецовете в Маришкия басейн ще бъдат затворени заради зелената политика на предателите от ПП. Ясно е, че и ГЕРБ са подписвали - както е ясно, че ПП са могли да предоговарят и откажат идиотщината, която ни затрива. Сега ПП трябва да бъдат съдени за безработицата и емиграцията от Хасково до Стара Загора - това е част от личното творчество на хората от ПП.

Ще си потърсите ли правата, от тия тролове - заради икономическия геноцид на цял регион - район, от който дори американците печелеха.

Но няма да бъдат съдени.

Това се нарича “търсене на справедливост” у нас. С много шум обидената Лена, тихо и в забвение една четвърт от България. И двете чакат справедливост.

И тая справедливост ще е кървава песен, няма да е шегаджийска.

А защитниците на Л.Б. нека се замислят какво причини същата на толкова хора с гнусното си изказване за четири хиляди лева. Като същата извади имена - тогава й съчувствайте."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Халиме Бахри
    Най-после признание ,че чалга простотията е отмъщение . Колко ли платиха на Слави , а? #ИзаЧЕП не става Слави Трифонов и се продаде на Мафията като предаде Промяната и своите избиратели , а сега се чуди откъде и как да избие загубите . https://youtu.be/-o3fBUHF7sY
  • -8
    2
    С.С.
    Карбовски , ти вземаш много повече от 4000 ,така че не се огорчавай !За нищожества ,като теб ,петоколонниците трябва да дават още мнооого, защото умирисваш народа !
  • -10
    1
    Петьо Петков
    Инфантил и педеруга.........
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари