Слави Трифонов с открито писмо до Кирил Петков, Бойко Борисов, Делян Пеевски и Христо Иванов

7
Отворено писмо в саркастичен тон публикува лидерът на ИТН
Отворено писмо в саркастичен тон публикува лидерът на ИТН

Открито писмо до господата Кирил Петков, Бойко Борисов, Делян Пеевски и Христо Иванов

Уважаеми господа,

С решението си за даване на зелена светлина на Северна Македония, вие ясно положихте основите на една нова Евроатлантическа коалиция в България, при това безапелационно подкрепена от Франция.

Уважаеми господа,

предстоят важни решения, свързани с управлението на България. Президентът след няколко дни ще връчи мандат на формацията спечелила изборите - „Продължаваме промяната“. Това е прекрасна възможност да реализирате новосформираната коалиция. Ще имате огромно мнозинство. „Продължаваме промяната“, „ГЕРБ-СДС“, „ДПС“ и „Демократична България“, общо ще разполагате с 176 депутати. Логично към тях може да прибавите и шестимата отцепили се депутати от “Има такъв народ”. Така ще имате 182 депутати, което е много повече от конституционно мнозинство. Това ще ви направи спокойни за взимането на всякакви решения. Може да направите съдебна реформа, може да продължите изнасянето на оръжия за Украйна през трети страни, може спокойно да промените и законите, за да се усвоят милиардите по Плана за възстановяване, може да приемете и необходимите антикризисни мерки и да направите дългоочакваните реформи. Като настоящи и бъдещи членове на едни и същи европейски политически семейства, спокойно може да реализирате всички евроатлантически приоритети, част от които изброих по-горе.

Г-н Петков, г-н Борисов, г-н Пеевски и г-н Иванов, след като дадохте зелена светлина за Северна Македония, дайте зелена светлина и за България. Постъпете мъдро и държавнически, така както постъпихте днес.

Ако се вярва на социологическите проучвания, България няма нужда от нови избори и вие имате възможността да реализирате едно силно управление, с което да изведете държавата от политическата криза, енергийната криза и инфлацията.

Бъдете първо българи и държавници, а чак след това политически противници.

Желая Ви успех!

Слави Трифонов, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    Гнусен съсел
    Защо три години не подаваш Декларация за имущественото ти състояние ? За какъв морал говориш бе , чалгар , когато години наред обслужваше най-гадните мутри на България ! Какви данъци си платил на държавата , какви имоти имаш , какви заплати плащаш на охранители , на артистки , какви влогове имаш в България и Щатите ? Загрижен за Македония ? Целта ти беше да отклоняваш вниманието на българите от истинските му проблеми. Отврат си !
  • 5
    8
    кой
    Тоя що не си гледа болното здраве, че е с единия крак при създателя!
  • 9
    7
    ПЕТКОВ и ВАСИЛЕВ
    трябва да се научат да играят кючеци и да пеят поне две-три чалга песновки композирани от мутро-певеца Славейко Трифоновски ! След това да положат изпит пред изпитна комисия от Славейко , джуджето Тошко и на баба попадия зет и , казва се Белибанов ! Ако издържат изпита с 6 , тогава ще получат правоспособност за държавни управленци. Петков и Василев още не са разбрали , че професор Трифоновски, свирач на голямо кемане , не признава Харвардското образование за нищо.
  • 4
    6
    AAAAAAAA
    станислаф тодор0ф триф0н0ф така и не разбра, че този пропагандиран "евроатлантизъм" е пагубен за планетата, пагубен е за човечеството! Този пропагандиран "евроатлантизъм" е насочен срещу народите, целта е да се заменят семейните християнски ценности чрез пропаганда с хомосексуалните лгбт извращения! лгбт извращението е болестно състояние, широко пропагандирано като нещо възвишено, но е обратното на това! Уродът сащ и лицемерна англия от много години искат да разбият Русия като държавата с най-голяма площ на планетата и като държавата с най-голямото християнско население на планетата! Затова ковид-19 беше създаден от урода сащ срещу народа на Русия, за да видят как ще действа срещу тях, а в последствие усъвършенстваха плана си, като пуснаха този изкуствено създаден върус срещу цялото човечество с цел забогатяване на сащническите корпорации, гей билтс и други сащнически уроди на планетата, разбирасе, че и откачалката с0р0с! Уродът сащ чрез пропагандата за "евроатлантизъм" изнудват държавите да са в коалиция с тях срещу Русия, защото дотам го докараха доброволно, че икономиките на държавите да зависят изцяло от помощи от евро съюза... А не си подкрепил санкции срещу Русия - край с помощите от ЕС! Погледнато далечно стратегически - сащ и англия са злото на тази планета, тласкащи светът да е във война, но извън техните територии, а чрез войните ще постигнат тяхната откачена цел - тотална редукция на населението на планетата - казано беше преди десетки години, че трябва да е 500 000 000 души!
  • 9
    5
    Що ли...?
    Абе, тоя Сакат учиндолец с бръснатата кратуна що ли не вземе да напише едно писмо до Свети Петър?! И да му каже, че скоро ще се видят! Нагъл, необразован, невъзпитан, брутален, груб, силно противен и безскрупулен простак! Само че, главните санитари, които имат височайшата чест да му сменят памперсите, да го влачат до тоалетната и да му бършат задника, го надминаха! Надминаха го в непоръбеното си самочувствие и особено в простащината, запазена марка, впрочем, на порнографското му и просташко шоу! Простак Тошко Хаджията, дето ходи с едно сакенце, не виждало химическо чистене от две години и дето не се къпе, та смърди от километри, имаше чутовната наглост да нарече ДБ - ДеБе-та и да обижда Кирил Петков и Асен Василев! КОЙ си ти бе, нищожество чалгарско?! Кирил Петков и Асен Василев дойдоха в в политиката от "Харвард" и от собствен успешен бизнес, а теб мутрите, мафиотите и престъпниците от подземния свят- все аркадаши на Сакатия ти "лидер", те измъкнаха от една чалгарска кабеларка! Същото се отнася и за Балабна Джебчията ,който има навик да пребърква джобовете на хората, да вади оттам разни хартийки и да ги развява по телевизиите, правейки се на "политик", че и на "фактор"! Да оставим всичко казано до тук, но тези нищожества приеха мократа поръчка на мафията от сарайско-банкянските бостани, но главно от пРезидента на Решетников и станаха палачи! КОЙ нормален българин ще гласува за чалгарските национални предатели и палачи, КОЙ?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари