Мартин Димитров за Отровното трио: Подвеждането и техен стил

0
Отровното трио не се радват вече на широка подкрепа от обществото заради коалицията си с Мая Манолова
Отровното трио не се радват вече на широка подкрепа от обществото заради коалицията си с Мая Манолова Снимка: Дневник, Велко Ангелов

До този момент никога не съм коментирал "триото". Не съм го правил в моментите, когато даваха "гражданска" енергия на протестите, предоставяйки трибуна на забравени и спорни политици. Подминавал съм тихо твърденията и заявленията им, че те - триото - са надпартийни, непорочни, че те са едва ли не девиците на гражданското общество, и че ще останат такива

Това пише Мартин Димитров във фейсбук профила си. Ето още от думите му: 

" Не съм коментирал "поканата" им за коалиция, нито пък драматичните и емоционални статуси на г-н Минеков как, ако ние не се съберем, той ще се откаже. Не съм коментирал или изказвал мнение за статусите на триото от последните дни, които - на база възможността извънпарламентарните политически сили да осъществяваме общо наблюдение на изборния процес - внушаваха, че едва ли не всички ние сме се коалирали. Под тези постове има стотици коментари на доволни, или пък ядосани на тази "коалиция" хора, които според мен бяха просто подведени от думите на триото.

Причината да не коментирам триото е, че не ми е интересно. Нищо кой знае колко интересно няма в хора, които са се представяли за граждани и - представяйки се за граждани - са стигнали до коалиция с Мая Маналова. По никакъв начин не отричам ролята им за и на протестите, но и по никакъв начин не изключвам възможността крайният резултат да бъде в известен смисъл зловреден. Всеки един анализ, всяко едно наблюдение през последните месеци даваше знаци, че триото ще се коалира с Мая Манолова. В това събиране изначално няма никаква изненада.

Очевидно подвеждането е в стила на триото и това е причината да им обърна внимание точно днес.

В случая няма никаква дезинформационна война. В дезинформационната война по принцип няма нищо чудесно. Моят добър приятел, г-н Иван Червенков не е админ на страницата "Колажи и карикатури", така че всичко, написано от г-н Хаджигенов, всъщност е дезинформационна война. Поради мащаба си, то по-скоро е дезинформационна битчица, или дезинформационна игричка на стражарчета и апашчета. Всъщност е най-елементарно трикче, което цели да направи внушенийца.

А това, което г-н Иво Дошев от "Обществен контрол" е написал, е факт. Триото 100 дни друго говориха.

Поуката е да не се оставяте да бъдете подвеждане."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари