Мартин Димитров: Разпределението на гостите по телевизорите беше като по учебник

0
Стойчо Стойчев, Антоанета Христова, Виктор Димчев, Харалан Александров, Борислав Цеков — всички те са говорители не "ГЕРБ"
Стойчо Стойчев, Антоанета Христова, Виктор Димчев, Харалан Александров, Борислав Цеков — всички те са говорители не "ГЕРБ" Снимка: bTV, стоп кадър

Добре поне, че телевизорите дадоха думата на мъжа на Pi Ar Sevi Boiko, който с историята си за джипа — разказана от първо лице и на всичкото отгоре, без никой да го пита (защото те не питат тия журналисти)— така го натресе на своите, че просто не е истина

Добре де, хайде да не се правим на луди. Стойчо Стойчев, Антоанета Христова, Виктор Димчев, Харалан Александров, Борислав Цеков — всички те са говорители не "ГЕРБ". Попадат в сегмента "не съм от "ГЕРБ", но…" — един вид го играят на независими, но в последните години "независимото" им мнение съвпада едно към едно с това на "ГЕРБ".

Тази сутрин всички те бяха изключително майсторски разпределени по националните телевизии. Ако има редактор, който може да ми обясни и да ми даде аргументи как взима решението да покани Виктор Димчев, отвъд тъпото и напълно празно откъм съдържание "ами, търсим друга гледна точка", ще му бъда благодарен.

Между другото, "bTV" най-здраво се бяха раздали тази сутрин с Виктор Димчев, Антоанета Христова и Харалан Александров — голям шлем. Всъщност, покриха всички часови сегменти на "Тази сутрин".

То не е ядрена физика. Излизат "независимите говорители", пръскат си опорните точки, близките до "ГЕРБ" медии ги подемат и го дистрибутират. По принцип е така последното десетилетие.

Снощи обаче беше специална вечер, защото г-н Борисов беше задържан. Беше задържана и г-жа Севделина Арнаудова.

И въпреки, че PR Sevi Boiko очевидно не си е била на телефона, разпределението на гостите по телевизорите беше като по учебник.

Вариантите да се получат тези телевизионни гастроли не са много — или има намеса в програмите и няма никаква независима журналистика, или прочита на събитията и въображението на редактори и журналисти е толкова ялово, че те само за тези "независими гости" се сещат. Третият вариант е комбиниран.

И всички те са отвратителни.

Добре поне, че телевизорите дадоха думата на мъжа на Pi Ar Sevi Boiko, който с историята си за джипа — разказана от първо лице и на всичкото отгоре, без никой да го пита (защото те не питат тия журналисти)— така го натресе на своите, че просто не е истина.

Журналистика, бля(к)-бля(к).

Мартин Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Васил
    Абсолютно точно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари