Мартин Димитров за новия председател на СЕМ: Това е най-лошият избор

1
Соня Момчилова е от квотата на Президента
Соня Момчилова е от квотата на Президента Снимка: БГНЕС / Архив

Тъй като Соня Момчилова е новият председател на СЕМ искам да припомня, че тя беше единственият член на Съвета за електронни медии, който гласува "въздържал се" относно спиране излъчването на рускит телевизии на територията на България

Всички останали членове гласуваха "за".

По-късно в епистоларна дискусия с мен самата г-жа Момчилова изрази съжаление, че не е гласувала "против", давайки и поднасяйки познатите опорки,от сорта на онова с "всичките гледни точки", и колко е важно да има плурализъм.

Г-жа Соня Момчилова е от квотата на Президента.

Мисля, че това е най-лошият възможен избор. Още повече, че до края на мандата на г-жа Момчилова има още много време, поради спецификата на мандатите в СЕМ.

Мартин Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    зрител
    Абе, Мартине! Чувал ли си за свобода на словото? Разбира се, че НЕ! България е на 112 място по свобода на словото и пада все по- надолу от такива като теб.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари