Мартин Димитров: ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" действат заедно и бранят статуквото

0
"Не искат да има каквото и да е реформа - съдебна, икономическа и т.н", каза народният представител
"Не искат да има каквото и да е реформа - съдебна, икономическа и т.н", каза народният представител Видео: "Денят с Веселин Дремджиев"

Според него въпреки саботажа от тези три партии истинската съдебна реформа ще се случи

"Най-важното е, че в трудната ситуация, в която се намира не вдигнахме никакви данъци. Посланието на това решение е, че след като сега не ги вдигнахме, никога няма да ги вдигнем", каза днес в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" депутатът от "Демократична България" Мартин Димитров, предаде Дневник .

Той призна, че единственият въпрос, по който има спор сред партиите в управляващата коалиция е вдигането на максималните осигурителни прагове. "Ние от Демократична България" не искаме те да се вдигат. Търси се компромис", обобщи той

В отговор на въпрос Мартин Димитров каза, че въвеждането на необлагаем минимум би ощетило бюджета с 1 млрд лв. Депутатът подчерта, че всички решения, които да направят хората по-богати могат да се вземат, когато страна "влезе в коловоз на висок растеж".

Мартин Димитров посочи, че ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" действат в парламента заедно, като бранят статуквото. "Не искат да има каквото и да е реформа - съдебна, икономическа и т.н", каза народният представител.

Според него въпреки саботажа от тези три партии истинската съдебна реформа ще се случи. "Разкриването на корупция е началото на реформите. Без едното не може другото. Искаме да се започне от проверка на процедурата по несъстоятелност на КТБ, тогава ще лъсне цялата работа - политици и всичко както си му е реда", допълни той

Като важна промяна Димитров посочи въвеждането на автоматични измервателни уреди и за производителите на алкохол и цигари, въпрос, който шест години не бил придвижен от предишните управляващи. Според депутата следващият договор с Газпром не трябва да е дългосрочен, като е гъвкав и даващ възможност за диверсификация на доставките.

"Необяснимо е защо прокуратурата не се е сезирала къде и защо ГЕРБ е загубил Пътната карта с Газпром и защо от Москва не я предоставят", е неговото мнение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари