Мартин Димитров: Бойко Борисов има два големи проблема

0
Депутатът от ДБ призна за различия с "Продължаваме промяната", с които ще се явят заедно на изборите
Депутатът от ДБ призна за различия с "Продължаваме промяната", с които ще се явят заедно на изборите Видео: NOVA

Депутатът от ДБ призна за различия с "Продължаваме промяната", с които ще се явят заедно на изборите

„Отиваме да победим. Първият въпрос е ще има ли коалицията между ПП и ДБ и ако я има – тя да спечели изборите. Това ще бъде промяна в политическата ситуация в България. Трудно може да бъдем обезличени, за нас („Демократична България”) не се притеснявайте.

Това заяви Мартин Димитров от „Демократична България” в предаването „Офанзива” по NOVA по повод предстоящите избори на 2 април.

Той призна, че от ДБ имат различия с "Продължаваме промяната", с които се готвят за съвместно явяване на предстоящия вот.

Димитров заяви, че от ГЕРБ имат шанс да спечелят повече гласове, но през хартиеното гласуване. „Тези повече гласове ще бъдат свързани с огромни скандали, призовавам и медиите да ги дебнем какво правят с хартиената бюлетина”, каза Димитров.

Бойко Борисов има два големи проблема – единият му голям проблем е, че преди две седмици се снима с БСП. Сам си го направи това. Вторият му проблем е, че той „продаде мача” за еврозоната като ГЕРБ не подкрепи Кодекса за застраховането, което е едно от ключовите изисквания”, допълни Мартин Димитров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари