Мария Календерска се кандидатира за кмет на София!

0
Жената до Бареков се явява като независима!
Жената до Бареков се явява като независима!

Излезе ексклузивна информация, че жената до Бареков Мария Календерска съвсем скоро ще обяви кандидатурата си като независим кандидат за кмет на София. ПП “България без цензура“ е в готовност да подкрепи кандидатурата й, дори ако тя реши да бъде независим кандидат, пише ПИК.

Медията ни научи, че Календерска е отказала на Николай Бареков да бъде номинация само на ПП „България без цензура“, защото като човек с активна гражданска позиция и не иска да се ограничава в рамките на партийна кандидатура и като независим граждански кандидат се надява да събере подкрепата и на симпатизанти на други партии. Също така отдавна е известно, че тя е прекалено близка и част от „Протестна мрежа“, която също ще подкрепи кандидатурата й гласно или чрез своите канали в интернет. 

Мъжът до Календерска евродепутатът Бареков нямал нищо против да убеди собствената си партия и в частност софийската й организация да подкрепят независима кандидатура на едно ново лице в политиката. 

Напоследък Календерска имаше доста успешни медийни изяви и събра изключително много фенове сред дамската аудитория, както и млади хора, които биха искали да гласуват напук на политическото статукво, независимо колко добър кмет е Йорданка Фандъкова.

От наш източник научихме, че Календерска и приближеният й кръг ще атакуват кметското място на Йорданка Фандъкова с изключително модерна програма за развитието на столицата и с решимост центърът на София да бъде прочистен от нелегални емигранти. 

Шансът на нейната кандидатура е и в разцеплението на Реформаторския блок, които отново ще залагат на стари муцуни като Соломон Паси и Вили Лилков.

В ход е и стартирането на интернет сайт с програмата на Календерска за София, която самата тя заедно със свои приближени уеб дизайнери е създала и съвсем скоро ще пусне в действие.

В края на тази седмица софийските структури на ББЦ се събират, за да изберат ново градско ръководство, както и да вземат решение как партията ще участва на местните избори в столицата.

Очаквайте подробности съвсем скоро за тази изненадваща кандидатура…

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари