Бареков дава на съд Лора Крумова

0
Николай Бареков ще даде на съд журналистката Лора Крумова за клевети и лъжи за семейството му
Николай Бареков ще даде на съд журналистката Лора Крумова за клевети и лъжи за семейството му

Лидерът на ББЦ Николай Бареков ще даде на съд журналистката Лора Крумова за клевети и лъжи за семейството му, предаде агенция ПИК.

Вижте позицията на евродепутата, публикувана без редакторска намеса:

"Колеги,

Oт името на ПП „България без цензура“ призовавам ръководството на Нова ТВ и журналистите, работещи в тази медия, да поднесат публичното си извинение на Мария Календерска и на моето семейство, което във вчерашния ден стана мишена в едно жълто предаване на гнусна и долнопробна атака на личностна основа.

По всичко личи, че Календерска до толкова е уплашила ГЕРБ и Фандъкова, че вместо да дойдат на политически дебати с нея, пращат помиярите си да я облайват.

Лично ще заведа съдебни дела за клевети и лъжи както срещу персоната, известна като адвокат на мафията във всички разновидности, и водещите на предаването, така и срещу телевизията, която им дава ефир!

Ще заведа тези дела, заради авторитета и достойнството на една истинска българка и майка Мария Календерска, чието семейство сме аз и нашият син Александър.

Както става ясно на цялото общество, това жълтеникаво предаване взима пари под масата в размер на стотици хиляди левове на името на семейните си фондации, вероятно за да клевети семейства като моето."

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари