Мария Илиева влиза в "Капките"

0
Поп звездата ще се впусне в артистични предизвикателства в седми сезон на уникалното шоу за преобразявания
Поп звездата ще се впусне в артистични предизвикателства в седми сезон на уникалното шоу за преобразявания

Мария Илиева е първата обявена звезда в предстоящия сезон на уникалното шоу "Като две капки вода", което стартира на 25 февруари по NOVA, съобщиха от телевизията.

Изпълнителката на емблематичните за българската музика сцена парчета "Лунен сън", "Нищо", "Видимо доволни" и други хитови заглавия ще се впусне в нови предизвикателства със старта на седмото издание нa "Като две капки вода". По време на шоуто Мария Илиева ще влезе в поредица световноизестни образи, които ще провокират и забавляват с уникално присъствие и характер.

"Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и позитивно шоу в българския ефир. "Като две капки вода" е голямо предизвикателство за всеки артист с утвърден стил и ще ми бъде много интересно да експериментирам извън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно приключение!", споделя българската поп икона.

В минал сезон на шоуто певицата обра овациите на публиката като специален гост с образа на своя колега Миро.

"Мария е изключително дисциплинирана и мотивирана. Очакваме изключително оригинални образи от нея и невероятна битка между артисти по време на лайфовете", споделя екипът на продукцията, който издава, че новите 8 участника са бойци, готови да дадат най-доброто от себе си за публиката и журито на шоуто.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари