Мара Отварачката влиза в "Капките"

2
Маги Халваджиян събира ударен състав, за да се конкурира с "Денсинг старс"
Маги Халваджиян събира ударен състав, за да се конкурира с "Денсинг старс" Снимка: Maria (Official) / Facebook

Маги Халваджиян събира ударен състав, за да се конкурира с "Денсинг старс"

Сериозен каст е подбрал продуцентът на "Капките" Маги Халваджиян за новия сезон на формата. След фурора, който достигна предаването през миналата година, сега телевизионерът иска да надскочи себе си и да удари нов рекорд по рейтинг. Още повече че сега "Капките" ще имат сериозна конкуренция - "Денсинг старс". Предаването е пълно със звезди - Натали Трифонова, Дара, ергенът Виктор и други, но продуцентът Халваджиян е готов да отвърне на удара.

Маги вече е уредил участието в "Капките" на попфолк дивата Мария, пише "България Днес".

Сексапилното миньонче е една от най-одумваните дами в България заради скандалите около нея. Мария често има драми с мъж номер 3 в живота ѝ Мирослав. И затова Халваджиян я има за неговата златна кокошка.

Покана за 12-ия сезон на формата получава и Деян Неделчев-Икебаната.

По информация на "България Днес" покана за предаването е получил и Валери Божинов. Бившият футболист е доста лансиран в последното време от Нова тв. Медията се довери на Божинката и той дори бе част от новогодишната програма на телевизията.

Друго добре познато име от "Нова" също се очаква да влезе в "Капките". Става дума за Георги Блажев. Писателят от години е част от панела на Гала и вече се утвърди в сутрешния блок. Преди години колегата му Дарин Ангелов блесна в "Капките", така че нищо чудно сега и друг от любимците на Гала да изгрее в друго амплоа.

Разбира се, Маги Халваджиян ще довери предаването на най-доверените си хора - Димитър Рачков и Геро. Тандемът не спира да забавлява цяла България с лафове, а понякога и с лапсуси, но продуцентът е категоричен, че за нищо на света няма да смени водещите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Иван
    Ха-,ха-ха! Намерил кой да свали рейтинга на предаването! Най-отвратителната ,грозна,пошла,бездарница Мара!!!
  • 6
    2
    до 1
    вече е дърта курвентия
  • 6
    1
    123456
    Малко курве
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари