Мария Габриел оттегли кандидатурата си за министър-председател

3
Няма да участвам в преговори за втори мандат, заяви тя
Няма да участвам в преговори за втори мандат, заяви тя Снимка: БГНЕС

Няма да участвам в преговори за втори мандат, заяви тя

"Ще внеса писмо в Народното събрание, че оттеглям кандидатурата си за кандидат за министър председател". Това обяви по време на брифинг Мария Габриел, предаде NOVA.

Mоследните дни протекоха в пълно мълчание от страна на преговорните екипи на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще се гласува ли съставът на кабинета, предложен от Мария Габриел. В петък тя направи лаконичен коментар, че разговорите по темата са подновени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    русенец
    на Благовещение добрата новина е, че ППДБ вече се запътват към историята. А ако искат толкова ротация, да се извинят на ГЕРБ и да се ротират - Денков вицепремиер по европейските въпроси и всички останали министри на ГЕРБ. Както беше досега
  • 0
    7
    123456
    Тая паксая отървали от сем. АДАМС!!!
  • -4
    6
    Гражданин
    Циркът продължава.Сега вече няма проблем Кокорчо да е финансов министър и да ни съсипе окончателно.Или с други думи викат на кучето "беж",а на заяка "дръж".
  • 5
    5
    Мдааа...
    Чорапа ще черпи, а ППДаебетата ще духат супата. Както е казал народа: Гъз глава затрива.
  • 0
    4
    русенец
    Най-накрая ППДБ си направиха публично харакири и се самоунищожиха. Техните ППДеБилско глави не проумяха, че на нови избори ще бъдат трети или четвърти. За радост на ГЕРБ, Възраждане и най-вече за радост на президента Румен Радев
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари