Слави Трифонов: Българи, вие сте на ход!

0
Най-после тази агония приключи
Най-после тази агония приключи

Най-после тази агония приключи

След поредица от безумни, глупави и унизителни обрати, днес стана ясно, че най-вероятно, логично и с облекчение отиваме на избори.

Защото Мария Габриел, на пресконференция каза, че оттегля кандидатурата си за премиер и отиваме на избори.

Следващият мандат ще отиде в ПП/ДБ. Тях, напълно логично, никой няма да ги подкрепи. Третият мандат, в когото и да отиде - той ще го върне и така, съвсем правилно, отиваме на избори.

Да, има хора, на които това не им харесва, но уважаеми приятели това са хора, които се страхуват от избори, което съвсем логично означава, че се страхуват от демокрацията.

Защото, когото и от тези хора да питате: „защо се страхува от избори“, той ще избълва един куп лъжи, но всъщност, той се страхува от резултата от тези избори, а всъщност - няма никакво значение дали се страхува или не се страхува, защото така или иначе си заминава.

И така, най-после, тази агония приключи и забележете, тя не беше обидна само за участниците, а беше най-вече обидна за хората, които освен наблюдатели са и избиратели.

Тоест, уважаеми хора, български граждани, абсолютно съм сигурен, че вие заслужавате уважение, благодарност и най-вече заслужавате съвсем друга политическа класа, която сега се надявам да си изберете на следващите избори. Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни.

Вие сте на ход!

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари