Мариан Антонов оглави Общинския съвет в Бяла

0

Заместник областният управител на област Русе Свилен Иванов откри първото заседание на новоизбрания Общински съвет в Бяла за мандат 2019 – 2023 година.

„Вярвам, че в следващите 4 години ще работите в полза на хората, оправдавайки техния избор и превръщайки община Бяла в още по-добро място за живот! Отстоявайте интересите на гражданите и утвърждавайте компетентното и ефективно местно самоуправление! Помнете, че всичко, което правите в настоящия момент е въпрос не само на личен избор, но и на волята на обществото! Бъдете честни и почетени! Бъдете достойни управници и си спомняйте завещаните от предците ни ценности! Успешна и ползотворна работа! На добър час!“ заяви Свилен Иванов пред новоизбраните общински съветници и кметове.

Също така той изказа благодарност на председателя на Общинската избирателна комисия Антоанета Минкова, както и на нейния екип за успешно произведените местните избори и допълни, че Областна администрация Русе ще продължи да оказва необходимото съдействие на общината и общинския съвет.

Веднага след това временно изпълняващия длъжността кмет Атанас Ангелов предаде символите на общината на преизбрания за кмет Димитър Славов.

По традиция заседанието беше водено от най-възрастния общински съветник, а именно Иванка Маринова.

В местния парламент влизат общо 17 общински съветници, като 12 от тях са от ПП ГЕРБ, 3-ма от коалиция БСП ЗА БЪЛГАРИЯ и 2-ма от ПП ДПС.

След проведено гласуване за председател на Общинския съвет беше преизбран Мариан Антонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари