Маргарита от линейката с мигранти: Ще се самоубия

3
Двамата трафиканти остават в ареста
Двамата трафиканти остават в ареста Снимка: БНР

Двамата трафиканти остават в ареста

Районният съд в Пловдив остави в ареста двамата трафиканти, превозвали 23 мигранти в линейка, с което уважи искането на прокуратурата, предаде Агенция Фокус.

29-годишната жена Маргарита Маринова, излезе от залата, плачейки и каза: "Ще се самоубия". Мъжът на 31 години не отрони дума. Адвокатите им отказаха коментар.

Съдът ги остави в ареста заради повишена обществена опасност. Извършителят, който е карал линейката, е с взети проби за изследване, тъй като е заявил, че предишният ден е употребил метаамфетамин. Оказа се, че той е и неправоспособен водач на МПС и има книжка, обявена за невалидна. Има влезли в сила наказателни постановления за нарушения по закона за движение по пътищата. Осъждан е четири пъти, обясни заместник-районният прокурор Атанас Илиев.

Той уточни, че другата участничка е била облечена в медицински дрехи, все едно извършва нормална медицинска дейност. Има административни наказания за предишни провинения за кражби до 2 минимални работни заплати. В последните години 6 пъти губи личната си карта, което е съмнение за злоупотреби с документи.

Разпитани са и мигрантите пред съдия и в голяма степен разследването вече е приключило.

Присъдата не е окончателна, обжалването е на 4 май от 15:30 ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари