Арестуваха десет души за трафик на мигранти

0
МВР и Прокуратурата провеждат специална операция в цялата страна
МВР и Прокуратурата провеждат специална операция в цялата страна Видео: NOVA

МВР и Прокуратурата провеждат специална операция в цялата страна

Деветима души са задържани за нелегален трафик на мигранти от „Гранична полиция” при масовата операция срещу този тип престъпна дейност. Става дума за девет отделни случая за нелегален трафик. Образувани са и толкова на брой досъдебни производства.

Масовата акцията на МВР и Прокуратурата се провежда в цялата страна по две линии - срещу самите каналджии и срещу т.нар хавалари, които се занимават с финансовите трансакции на каналджиите.

По линия на финансовите престъпления при акцията са проверени 18 обекта - предимно в София и Харманли, а участие взеха ГДБОП, ГДНП, СДВР, НАП, БАБХ и РЗИ. Част от обектите са запечатани, на други са съставени актове от различни институции за установяване на административно нарушение.

При операцията СДВР задържа румънец за трафик на мигранти. Той вече е с мярка за задържане за 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари