Марешки искал да прави предаване във времето на "Шоуто на Слави"

0
Чудел се как да се казва "Шоуто на Веско" или "Шоуто на Марешки"
Чудел се как да се казва "Шоуто на Веско" или "Шоуто на Марешки" Снимка: БГНЕС

Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на "Воля" Веселин Марешки съобщи в интервю за БНТ, че обмисля да направи телевизионно шоу като се колебае дали да го кръсти "Шоуто на Веско" или "Шоуто на Марешки".

Марешки, който влезе в политиката след като разви вериги аптеки и бензиностанции, каза, че може би ще тръгне по нов път, пише Дневник.

Той уточни, че проявява интерес към времето между 22.30 и 23.30 ч., в което до 31 юли по Би Ти Ви върви "Шоуто на Слави". Водещият Слави Трифонов вече обяви, че спира предаването си, което с известни прекъсвания върви 19 г. в частната телевизия.

Някои ще влизат в политиката, други пък ще влезем в шоу бизнеса, коментира Марешки и изрази убеденост, че може да бъде доста интересен.

Лидерът на "Воля" поздрави БНТ с новия директор Емил Кошлуков и му отправи препоръка да върне в ефир предаването "Открито с Валя Ахчиева". То беше спряно през януари с идеята да се обяви конкурс за предаване за разследваща журналистика.

"Да ви пожелая нови творчески успехи, повече редакционна свобода на предаванията, ако няма такава - по-високи заплати", обърна се Марешки към работещите в БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари